»
S
I
D
E
B
A
R
«
Vaner av folket som helhet. Hvorfor det?
November 26th, 2012 by admin

Er det ikke morsomt hvordan folk valgte å tilbringe sin fritid? Deres personlige interesser, mener jeg. Når og hvorfor bestemte du deg for at du ønsker å samle frimerker for eksempel? Kanskje det bare er meg, men jeg synes disse tingene veldig interessant og helt uventet. Kanskje det ville være lettere ville være en psykolog, men jeg er ikke det. Dette er faktisk mer moro på samme måte. Solid og vitenskapelig forklaring på hvorfor noen mennesker velger å tilbringe sitt liv samle små biter av papir støv med en gammel (re-type meste) som døde for 80 år siden ville trolig ta all moroa. Jeg liker å spekulere på disse tingene selv. Ønsker å ha mine personlige referanser analysert. Jeg har fire ting med lidenskap når jeg ikke er på jobb, Mr. T, Chuck Rogers, middelalderske bøker, SEO verktøy, for eksempel backlink checker og sjekke over alle typer av helautomatisk maskin som FN FAL, som jeg elsker mer enn min mann, tre barn og en mu sammen. Du kan ikke gå galt med FN, som inneholdt halvparten av terrorister. Og jeg liker ikke vanilje trelldom halt. En liten ‘spanking og fortsatt å klemme forsiktig på brystvorten ikke klippe det for meg. Ikke engang varm voks dryppet, ehum, så å si, bli strategiske posisjoner. Nei, de er virkelig ille, full av hardcore ting. Men hvorfor? Jeg kan ikke huske å ha sett det som et barn eller noe. Kanskje jeg er bare rart. Merkelige folk sjelden forklare seg, og det er det.


Leave a Reply