»
S
I
D
E
B
A
R
«
Det er ikke lett å leve med noen som snorker
November 30th, 2012 by admin

Det er ikke lett å leve med noen som snorker fordi jeg ville i hvert fall ikke få mange timer med søvn hvis jeg sov ved siden av en person som snorket og noen snorke er veldig høyt og det må sikkert føre til store problemer i et forhold, og jeg er glad for at jeg ikke snorker, men det vet bare ikke selv enten fordi du sover, må du registrere deg selv mens du sover hvis du ønsker å vite sikkert. Men hvis du snorker veldig høyt som det allerede har blitt fortalt at ved sitt miljø fordi det er noen som setter pris på at du snorking om natten når alle prøver å sove, men det er ingenting vi kan hjelpe så det er umulig å bli sint noen som snorker om natten. Hvis du snorker høylytt å få god søvn i sitt eget rom ganske enkelt.


Leave a Reply